Πόσο καλά γνωρίζεις τους φίλους σου; Μην βιαστείς να απαντήσεις!
Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές: μια δημόσια, μια ιδιωτική και μια μυστική. Κάποτε, οι ζωές μας ήταν ασφαλείς στις αναμνήσεις μας και στα προσωπικά μας αρχεία. Σήμερα είναι κλειδωμένες στις sim των κινητών μας τηλεφώνων. Αν αυτό το μικρό πλαστικό αντικείμενο μπορούσε να μιλήσει, τί στ’ αλήθεια θα αποκάλυπτε; Το «μαύρο κουτί» της ζωής μας πόσο μας καθορίζει τελικά;
Το έργο «Τέλειοι Άγνωστοι» βάζει… φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις καθώς εκτυλίσσεται ένα βράδυ με πανσέληνο. Μια παρέα φίλων με μακρύ παρελθόν μεταξύ τους, συγκεντρώνεται για να γνωρίσει το καινούριο της μέλος. Τη νέα κοπέλα ενός από τους άντρες της παρέας.
Η ψυχολόγος Μάρθα, προτείνει να παίξουν το εξής παιχνίδι: να αφήσουν τα κινητά τους ανοιχτά επάνω στο τραπέζι και να μοιραστούν δημόσια ό,τι φθάνει σε αυτά. Εξάλλου, όπως όλοι ισχυρίζονται, δεν έχουν μυστικά! Αλλά κανείς τους δεν είναι απόλυτα «αθώος», και η παρέα φίλων βρίσκεται εμπρός σε ένα χάος ερωτηματικών, που δεν αφορούν μονάχα τον έρωτα και την προδοσία. Όπως ισχυρίζονται όλοι, κανείς δεν κρύβει κάποιο μυστικό!
Είναι όμως έτσι; Και τί θα συμβεί όταν η βραδιά θα έχει τελειώσει;

21,23,25,28,30 Μαρτίου & 1 Απριλίου 2018 στις 9μμ στο Αμφιθέατρο Περ/κής Ενότητας Σάμου. 

ΠΑΙΖΟΥΝ

Θωμάς: Φίλιππος Τζερέτας
Μάρθα: Μαρία Ψυκάκου
Σοφία: Ιωάννα Κουτσιαλή
Γιώργος: Γιάννης Μανδουραράκης
Έρση: Ξένια Χατζηνικολάου
Αλέκος: Γιώργος Τριπόδης
Λίνα: Μαρία Σταματέλου
Αχιλλέας: Χρήστος Μηνούδης

Ακούγονται επίσης οι:
Μαρία Άννη, Ισαβέλλα Μανδουραράκη, Θάνος Ανάσης, Δημήτρης Κουσκούσης, Νάνσυ Κλωνή, Νίκος Μανιάκος, Παναγιώτης Μπαντούνας, Νίκος Κωνσταντίνου, Νατάσα Ζουγιανού, Γιώργος Παλαιγεωργίου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία-Θεατρική διασκευή: Γιάννης Μανδουραράκης
Σκηνικά: Νίκος Αγγελής – Γιάννης Μανδουραράκης
Ειδική κατασκευή: Γιάννης Αρμενάκης
Κοστούμια: Ειρήνη Άννη – Νίκος Μανιάκος
Κομμώσεις: Νίκος Μανιάκος
Κονσόλες: Ειρήνη Άννη – Μαρία Άννη – Νίκος Μανιάκος
Υποβολείο: Ιωάννα Κουτσιαλή
Φωτογραφίες: Νίκος Αγγελής
Λήψη & επεξεργασία βίντεο – Επιμέλεια αφίσας & προγράμματος: Γ. Μανδουραράκης
Ηχογραφήσεις: Μαρία Σταματέλου

Το «Τέλειοι Άγνωστοι», βασίζεται στο πολυσυζητημένο «Perfetti Sconosciuti» του Paolo Genovese (2016), το οποίο κέρδισε 5 «ιταλικά Όσκαρ» (βραβεία David di Donatello) μεταξύ των οποίων εκείνα της Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Σκηνοθεσίας και Α’ Γυναικείας Ερμηνείας καθώς και στην ταινία «Τέλειοι Ξένοι» του Θοδωρή Αθερίδη (2017).