Ένα έγκλημα ερωτικού πάθους, επτά μαρτυρίες κι ένας συγγραφέας που προσπαθεί να ανασυνθέσει χρόνια μετά την ιστορία. Ερωτικό θρίλερ; Αστυνομικό έργο;

Η τέχνη της γραφής, η επιστήμη, η φύση της αναπαράστασης, η πρισματική αλήθεια που διαφεύγει, όλα συμπλέκονται σε ένα προκλητικό και πολυεπίπεδο έργο, το «Λιωμένο Βούτυρο» του Σάκη Σερέφα που παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα Σάμου.

Την Κυριακή 22/4, Τετάρτη 25/4, Τετάρτη 2/5, Κυριακή 6/5, Τετάρτη 9/5, Σάββατο 12/5 και Κυριακή 13/5 στις 9μμ στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου. Κρατήσεις στα 6978154158 & 6982347557.

ΔΙΑΝΟΜΗ

Συγγραφέας: Ελπίδα Νικολαΐδου
Νταίζη: Βίκυ Παπαδοπούλου
Λίτσα: Παρθενόπη Αρμενάκη
Σερβιτόρα: Χριστίνα Χαρτζανιώτη
Φανή: Αλίκη Μαμουλή
Κος Φιλίππου: Στέλιος Μάρκου
Σάββας: Γιάννης Τζημπούκας
Τάσος: Κώστας Βαρβαδούκας

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Στέλιος Μάρκου
Σκηνικά: Μαρία Βενέτη
Μουσική: Στέλιος Μάρκου, Χριστίνα Χαρτζανιώτη
Μουσικές επιλογές: Στέλιος Μάρκου, Σταύρος Μιχαλόπουλος, Χριστίνα Χαρτζανιώτη
Ακορντεόν: Σταύρος Μιχαλόπουλος
Κονσόλα φωτισμού: Δημήτρης Πράπας
Φωτογραφίες: Νίκος Αγγελής
Πρόγραμμα – Αφίσα: Βασίλης Τραπεζανλίδης

Ο Σάκης Σερέφας, με το πάθος ενός ρομαντικού αρχαιολόγου αλλά και με την επιμονή ενός φυσικού επιστήμονα ακολουθεί, μέσα από τη μνήμη διαφόρων προσώπων, τα ίχνη που άφησε το αληθινό παραμύθι της Λούλας και του Τάσου. Μια δολοφονία μπορεί να μας αποκαλύψει πολλά – ακόμα κι αν γνωρίζουμε τον δολοφόνο.

Η Θεατρική Ομάδα Σάμου πήρε το κείμενο του Λιωμένου Βουτύρου και το αγκάλιασε με απέραντη αγάπη με την προσδοκία να ταρακουνήσει τη ρομαντική σας φύση και να ξυπνήσει τον ανήσυχο επιστήμονα που κρύβουμε όλοι μέσα μας.